Catalog produse
Informatii
Marci produse

Politica de Retur

Politica de retur

In conformitate cu art. 9 alin. 1 din Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in contractele incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative („OUG nr. 34/2014”), Clientul are dreptul de a denunta unilateral Contractul, in termen de 14 (paisprezece) zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Termenul de 14 zile curge de la data in care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de Client, intra in posesia fizica a produselor. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a Produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului. Cu toate acestea, in functie de Produsele comandate, in conformitate cu prevederile art 16 din OUG nr. 34/2014, se vor aplica restrictiile prevazute de art. Criterii privind returnarea produselor mentionat mai jos.


Clientul isi poate exercita dreptul de retragere printr-o declaratie neechivoca, in una din urmatoarele modalitati:

- prin email la adresa contact@casadizei.ro

- prin posta/curier la adresa Campina, Str. Noua nr. 16, Jud. Prahova.

- telefonic, la numarul 0734.444.469, urmata de confirmarea solicitarii de retragere prin email.


In situatia in care Clientul notifica intentia de denuntare unilaterala a Contractului conform prezentului capitol, Vanzatorul are obligatia de a rambursa sumele platite de catre Client fara intarziere nejustificata, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Clientului.

 

Restituirea sumelor achitate se va efectua prin transfer bancar, chiar daca plata a fost achitata ramburs (cash la curierul care a livrat coletul). In cazul in care Clientul a achitat produsul online, prin card bancar, suma aferenta produsului returnat va fi restituita in acelasi cont bancar din care Clientul a efectuat plata sau in orice caz, prin aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita de catre Client pentru tranzactia initiala.

 

Criterii privind returnarea produselor

Produsele achizitionate de pe www.casadizei.ro pot fi returnate in baza exercitarii dreptului de retragere in termen de 14 zile la data livrarii acestora cu conditia ca acestea sa nu fie deteriorate si sa aiba ambalajele de origine intacte si sa nu fie devidate, cu exceptia produselor exceptate de la dreptul de retragere conform dispozitiilor legale in vigoare.


Produsele exceptate de la dreptul de retragere, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare sunt urmatoarele:

- produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

- produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

- produsele alimentare din categoria macelarie si peste (congelat sau proaspat), legume–fructe,panificatie precum si produsele alimentare proaspete inclusiv lapte si produse lactate, branza, oua etc. si orice alte produse alimentare sau nealimentare care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

- bauturile alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii contractului de vanzare, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care profesionistul nu le poate controla;

produsele din tutun si alcoolurile tari, produsele de machiaj si igiena si orice alte produse care au fost desigilate;

- produsele sau serviciile al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care - - pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere produsele accizabile marcate cu timbre, banderole sau orice alt tip de marcaj specific aplicat conform prevederilor legale, ale caror marcaje au fost deteriorate (alcool, tigari).


Returnarea Comenzilor

Pentru a returna o comanda, Clientii au urmatoarele posibilitati:

- prin curier la adresa Str. Culturii nr. 10, Mun. Campina, Jud. Prahova. Pentru procesarea Comenzilor returnate prin curier, Clientii trebuie sa contacteze Serviciul de Relatii cu Clientii la adresa de E-mail contact@casadizei.ro pentru procesarea returului si comunicarea nr. de AWB necesar pentru returnarea Comenzii.


Costurile aferente returnarii Comenzilor sunt in sarcina Clientului.

spacer
Website detinut de Casa Dizei S.R.L., CIF: 39353040, Reg.Com: J29/1016/2018

casadizei.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.