Catalog produse
Informatii
Marci produse

Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Folosirea acestui website implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Casa Dizei isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina. Accesul si vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:
• OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
• OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
• Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
• Legea 365/2002 privind comertul electronic

TERMENI SI CONDITII GENERALE DE VANZARE-CUMPARARE PRIN MAGAZIN VIRTUAL – ONLINE

1. Obiectul si definirea principalilor termeni utilizati
Termenii si conditiile generale de vanzare-cumparare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC Casa  Dizei SRL, prin intermediul magazinului virtual www.casadizei.ro catre Client.
Termeni utilizati au urmatoarea semnificatie:
CLIENT: persoana fizica, firma sau alta entitate juridica care emite o comanda.
VANZATOR: societate comerciala SC Casa Dizei SRL avand sediul social in Mun. Campina, Str. Noua nr. 16, jud. Prahova, CIF 39353040; J29/1016/2018; Cont bancar IBAN RO59INGB0000999911149126 deschis la ING Bank, contact@casadizei.ro, T: 0734 444 469 / 0722 458 414.
BUNURI SI SERVICII: produs, material si/sau parte a acestora sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in  comanda care urmeaza a fi furnizate de catre VANZATOR CLIENTULUI.
CONT: o sectiune din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in site (acestea pot fi, dar nu sunt expres limitate la comenzi, facturi fiscale, garantii bunuri, liste de cumparaturi, etc).
COMANDA: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre VANZATOR si CLIENT prin care VANZATORUL este de acord sa livreze bunurile si serviciile si CLIENTUL este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa faca plata acestora.
CONTRACT: o COMANDA FERMA de produse sau servicii confirmata de catre VANZATOR.
CAMPANIE: Reprezinta actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de produse cu stoc limitat pentru o perioada de timp stabilita de catre vanzator.
SPECIFICATII: toate specificatiile/descrierile bunurilor si serviciilor precizate in comanda.
CONTINUT :  Informatiile care se pot vizualiza sau accesa prin utilizarea unui echipament electronic. 
REVIEW: O evaluare redactata de catre beneficiarul unui produs sau serviciu, pe baza experientei personale, despre un anumit produs.
COMENTARIU : O apreciere sau o observatie cu scop informativ/critic asupra unui produs sau a unui alt comentariu.
NEWSLETTER : O forma de continut cu un caracter de informare electronica, trimis prin e-mail sau SMS. In urma abonarii, clientul primeste informatii asupra bunurilor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator la un anumit interval de timp. 
TRANZACTIE : Incasarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre SC Casa Dizei SRL , cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de plati, indiferent de modalitatea de livrare.
DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA: toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

2. Drepturi de proprietate intelectuala si continut
2.1. SC Casa Dizei SRL este unic proprietar al tuturor drepturilor referitoare la site si la continutul acestuia. Site-ul si continutul acestuia includ secrete comerciale si drepturi de proprietate intelectuala protejate de legile nationale si acordurile internationale cu privire la protejarea dreptului de autor si a drepturilor conexe.
Toate drepturile de proprietate, inclusiv cea intelectuala, asupra Site-ului si a continutului sau vor ramane in posesia  Vanzatorului a afiliatilor sai sau a reprezentantilor autorizati ai continutului site-ului, dupa caz. Toate drepturile nemodificate de acest acord sau de SC Casa Dizei SRL sunt rezervate.
2.2 www.casadizei.ro, siglele si logo-urile aferente sunt marci inregistrate sau marci de servicii ale SC Casa Dizei SRL sub diferite jurisdictii si sunt protejate de legile dreptului de autor, marca inregistrata si alte drepturi de proprietate.

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Politica privind confidentialitatea website-urilor/magazinelor online este pusa la dispozitie de catre SC Casa Dizei SRL definit ca furnizor de servicii in acest document.
Aceasta instintare privind confidentialitatea datelor cu caracter personal este publicata pe www.casadizei.ro in sectiunea POLITICA PROTEJARE DATE CU CARACTER PERSONAL in temeiul Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).
Furnizorul de servicii respecta confidentialitatea dumneavoastra si se angajeaza sa va protejeze datele cu caracter personal.
Instiintarea de confidentialitate are scopul de a va informa cu privire la modul in care va protejam datele cu caracter personal atunci cand ne vizitati website-ul si de a va informa despre drepturile dvs. de confidentialitate, dar si despre modul in care legea aplicabila va protejeaza. 

4. Exonerare de raspundere
SC Casa Dizei SRL  nu garanteaza ca site-ul www.casadizei.ro, serverele pe care este gazduit sau E-mailurile trimise de la SC Casa Dizei SRL  sunt fara virusi sau alte componente informatice cu potential daunator, ca nu contine omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere.

5. Comanda online
Va invitam sa vizitati sectiunile care va intereseaza si sa alegeti produsele dorite. Pentru a efectua o comanda exista 3 pasi simpli:
5. 1. Plasarea produselor in cos:
Plasati produsul/produsele in cosul de cumparaturi, apasand pe butonul "Pune in cos".
Pentru a schimba cantitatea produselor puteti completa alta cantitate si apoi sa apasati  "Actualizare cos".
Daca doriti sa continuati cumparaturile, apasati "CONTINUA CUMPARATURILE" iar pentru a plasa comanda apasati "Urmatorul pas".
Cumparaturile vor sta in cosul dumnevoastra timp de 7 zile.
5.2. Autentificare / Creare cont.
Pentru a putea plasa comanda este necesar sa va autentificati cu adresa de email si parola.
 In cazul in care deja nu detineti un cont in magazinul nostru, puteti sa-l inregistrati completand datele solicitate.

5.3. Finalizare comanda:
5.3.1. Acesta este ultimul pas, dupa finalizarea acestuia comanda va fi preluata de un responsabil al magazinului.
Va recomandam sa verificati componenta comenzii cat si pretul. Puteti alege o adresa alternativa de livrare cat si modalitatea de plata.
In cazul in care detineti un cod promotional pentru reduceri, tot aici puteti sa-l folositi!
In zona mentiuni speciale puteti completa toate datele pe care operatorul comenzii trebuie sa le cunoasca pentru a va servi.
Dupa finalizarea comenzii veti primi un email automat care atesta inregistarea acesteia.
5.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

5.3.3.Casa Dizei SRL poate denunta unilateral comanda efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUi, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

5.3.3.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a TRANZACTIEI, in cazul platii online;

5.3.3.2.invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Casa Dizei SRL, in cazul platii online;

5.3.3.3.datele furnizate de catre CLIENT pe website sunt incomplete conducand la imposibilitatea finalizarii sau procesarii comenzii sau sunt incorecte;

5.3.3.4.activitatea CLIENTULUI pe SITE poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel Casa Dizei SRL si/sau partenerii acesteia;

5.3.3.5realizarea a mai mult de trei incercari de livrare consecutive, esuate.

5.3.4. CLIENTUL poate renunta la o comanda efectuata, in conditiile prevazute in cadrul art. 11 din Ordonanta de Urgenta Guvernamentala nr. 34 din 2014 privind drepturile consumatorilor din cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

5.3.5. In cazul in care CLIENTUL renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata folosind un card bancar si in care banca emitenta a cardului CLIENTULUI a virat sumele achitate in contul Casa Dizei SRL, suma aceasta va fi returnata de catre Casa Dizei SRL nu mai tarziu de 14 zile de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta despre intentia de renuntare a CLIENTULUI la comanda si in orice caz, dupa primirea produsului returnat. Pentru rambursarea de catre Casa Dizei SRL a sumelor achitate, se vor folosi aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de CLIENT pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care CLIENTUL a fost de acord cu o alta modalitate de plata, indicata expres in scris de catre acesta.

5.3.6.In cazul in care un produs comandat de catre CLIENT, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre Casa Dizei SRL, aceasta din urma va informa CLIENTUL asupra acestui fapt si va returna in contul acestuia contravaloarea produselor, in termenul prevazut la art. 5.3.5., calculat de la data la care Casa Dizei SRL a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care CLIENTUL si-a exprimat in mod expres intentia de retragere din contract.


6. Inregistrarea ca utilizator – cot nou
Inainte de a realiza prima comanda, clientul are optiunea sa isi creeze cont pe www.casadizei.ro, prin furnizarea numelui si prenumelui, adresei, numarului de telefon, a unei adrese de e-mail si parola formata din caractere alfanumerice. In cazul uitarii parolei aceasta poate fi resetata, accesand sectiunea contul meu si introducand adresa de e-mail folosita la crearea contului, urmand ca parola sa fie trimisa pe aceasta adresa. Clientul este unicul responsabil de utilizarea parolei, aceasta fiind strict confidentiala.
 
7. Documente utilizate
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice prin intermediul magazinului virtual, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care VANZATORUL isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
1. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
2. Specificatiile CLIENTULUI (daca este cazul)
3. Termenii si conditiile generale de vanzare-cumparare prin prezentul magazin online.
Acceptare comenzii de catre VANZATOR se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea VANZATORULUI catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

8. Valabilitate Contract De Vanzare Cumparare Online
Prezentul CONTRACT intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre VANZATOR. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

9. Politica de confidentialitate
SC Casa Dizei SRL va depune diligente maxime astfel incat nici o informatie confidentiala cu/despre/si in legatura cu orice cont deschis pe www.casadizei.ro sa ramana confidentiala.
Informatiile transmise vor fi tratate ca informatii confidentiale si trebuie folosite doar in scopul pentru care au fost transmise si nu trebuie sa fie folosite pentru alte scopuri fara consimtamantul scris al Dvs., in afara cazului in care:
a)  au fost cunoscute de catre partea care a primit informatiile, inainte de a-i fi aduse la cunostinta de catre partea care dezvaluie informatiile printr-un canal public, astfel ele devenind informatii publice;
sau
b) se cere a fi dezvaluita de catre legea aplicabila, decizie judecatoreasca sau a autoritatilor competente.

10. Produse si servicii
Lista si caracteristicile produselor prezente pe site-ul www.casadizei.ro sunt susceptibile de a fi modificate si adaptate in orice moment pentru a raspunde cat mai bine solicitarilor clientilor. Produsele prezentate pe www. casadizei.ro sunt conforme cu legislatia romana si sunt destinate utilizatorilor finali si nu in scopul revanzarii. 
Fisa de produs se gaseste pe pagina dedicata produsului comercializat pe site-ul www. casadizei.ro. In cadrul acesteia se gasesc informatii utile si detaliate despre produsele de pe www. casadizei.ro.
Informatiile sunt insotite de una sau mai multe imagini de produs precizand denumirea produsului, pretul produsului, caracteristici produs, ingrediente si alergeni, gramajul si continutul nutritional (dupa caz). Fisa cu informatiile despre produs are un titlu strict informativ. Pozele produselor sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii pentru SC Casa Dizei SRL.
Recomandam clientilor www. casadizei.ro in vederea informarii cat mai corecte si complete sa consulte datele de pe ambalaj si/sau dupa caz, sa se adreseze producatorului.
SC Casa Dizei SRL nu isi asuma nicio raspundere pentru eventualele greseli sau declaratii eronate cu privire la produse, informatii luate de pe ambalajul acestora. Continutul informatiilor despre produs de pe acest site este doar in scopuri de referinta si nu este destinat sa inlocuiasca sfatul unor specialisti din diverse domenii (nutritie, etc.).
Clientul ramane singurul care poate verifica conditiile de compatibilitate ale ofertei produselor disponibile pe www.casadizei.ro cu modalitatea de utilizare a acestora si cu produse complementare aflate deja in posesia acestuia. Pentru a asigura disponibilitatea produselor vandute de catre SC Casa Dizei SRL cu privire la clientela sa, mai ales in cazul ofertelor promotionale, SC Casa Dizei SRL isi rezerva dreptul de a  refuza onorarea in tot sau in parte a unei comenzi considerate anormala in raport cu cuantumul de produse comandate in mod normal de catre un consumator. 
Produsele si serviciile sunt disponibile la preturile si in conditiile propuse, asa cum sunt afisate pe site-ul www. casadizei.ro (in limita stocurilor disponibile). Informatiile referitoare la disponibilitatea produselor provin direct de la furnizorii nostri si pot fi, in mod exceptional, eronate sau incomplete. SC Casa Dizei SRL se angajeaza, in acest caz, sa ofere clientului orice alte precizari complementare necesare bunei derulari a comenzii sale.
In ipoteza exceptionala in care informatiile cu privire la disponibilitatea produselor ar fi eronate, SC Casa Dizei SRL se angajeaza sa informeze clientul asupra acestor aspecte pe e-mail sau prin telefon.

11. Pretul produselor si serviciilor
Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.casadizei.ro sunt exprimate in Lei (RON) si includ toate taxele aferente conform legislatiei in vigoare, SC Casa Dizei SRL nefiind platitoare de TVA.
Preturile sunt aplicabile in momentul validarii comenzii de catre client.
In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost afisate gresit pe www. casadizei.ro, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre aceasta situatie.
Preturile produselor afisate pe site nu includ costurile de transport, care sunt calculate in functie de valoarea si greutatea in kilograme pentru fiecare comanda in parte.
Valoarea transportului va fi adusa la cunostinta cumparatorului in momentul finalizarii comenzii. In situatia in care costul de transport se va modifica, cumparatorul va fi contact prin e-mail sau telefonic in scopul comunicarii noului cost de transport.

12. Plata produselor si serviciilor
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata produselor comandate de pe site-ul www.casadizei.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:
– plata online cu cardul prin intermediul platformei de plati partenere euplatesc.ro
– ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;
– in avans, prin ordin de plata in contul SC Casa Dizei SRL , IBAN RO59INGB0000999911149126, deschis la ING Bank. Garantam returnarea 100% a platii, daca te vei fi razgandit inainte de a trimite comanda;

13.  Livrarea si transportul produselor
13.1 Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem door-to-door catre Client si asigura un termen de 1-3 zile lucratoare.
Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, se va comunica clientului telefonic sau pe email durata de expediere a  produselor comandate. In general durata de expediere pentru produsele ce nu sunt in stoc este de 5-7 zile lucratoare.
In conditii exceptionale (meteorologice, starea drumurilor, accidente, etc) Vanzatorul va informa Clientul despre intarzierea survenita si va furniza un termen estimat de livrare.

13.2 Transport
Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul CLIENTULUI. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei.

14. Stocuri
Stocurile de produse de pe www.casadizei.ro se modifica continuu. 
Disponibilitatea unui produs afisat in cadrul site-ului www.casadizei.ro se refera la stocul  magazinului selectat cu urmatoarele specificatii :
⦁    "in stoc” – avem mai mult de 2 bucati in stocul Casa Dizei
⦁    "stoc limitat” – avem mai putin de 2 bucati in stocul Casa Dizei
⦁    "la comanda” – produsul trebuie fabricat de Casa Dizei sau comandat la furnizorul Casa Dizei
⦁    "stoc terminat” – produsul nu se afla pentru moment in stocul Casa Dizei
Poate exista posibilitatea ca o comanda lansata sa nu poate fi onorata din motive obiective. In eventualitatea in care apar dificultati de aprovizionare sau daca produsele nu se mai afla in stare corespunzatoare, Casa Dizei isi rezerva dreptul de a informa in cel mai scurt timp posibil clientul cu privire la posibilitatea inlocuirii produselor respective cu produse de calitate si valoare similara aflate in stoc.

15. Calitate si garantie
Garantia este acordata cumparatorului in baza dispozitiilor aplicabile in materie, respectiv ale Legii 449/2003, Ordonantei 9/2016 si ale Codului Civil.
In cazul produselor de folosinta indelungata, in baza certificatului de garantie se acorda o garantie legala de conformitate. 
In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare client poate solicita, in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata. Inlocuirea produselor este posibila exclusiv in limita stocului disponibil. 
La receptionarea marfii, este recomandat clientului sa se asigure ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor sale. 

16. Transferul de proprietate
Dreptul de proprietate se transfera de la Casa Dizei SRL la client in momentul livrarii produselor in locatia indicata de acesta din urma in comanda plasata pe site-ul www. casadizei.ro, dupa efectuarea integrala a platii. 

17. Politica de retur

In conformitate cu art. 9 alin. 1 din Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in contractele incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative („OUG nr. 34/2014”), Clientul are dreptul de a denunta unilateral Contractul, in termen de 14 (paisprezece) zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Termenul de 14 zile curge de la data in care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de Client, intra in posesia fizica a produselor. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a Produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului. Cu toate acestea, in functie de Produsele comandate, in conformitate cu prevederile art 16 din OUG nr. 34/2014, se vor aplica restrictiile prevazute de art. Criterii privind returnarea produselor mentionat mai jos.


Clientul isi poate exercita dreptul de retragere printr-o declaratie neechivoca, in una din urmatoarele modalitati:

- prin email la adresa contact@casadizei.ro

- prin posta/curier la adresa Campina, Str. Noua nr. 16, Jud. Prahova.

- telefonic, la numarul 0734.444.469, urmata de confirmarea solicitarii de retragere prin email.


In situatia in care Clientul notifica intentia de denuntare unilaterala a Contractului conform prezentului capitol, Vanzatorul are obligatia de a rambursa sumele platite de catre Client fara intarziere nejustificata, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Clientului.

 

Restituirea sumelor achitate se va efectua prin transfer bancar, chiar daca plata a fost achitata ramburs (cash la curierul care a livrat coletul). In cazul in care Clientul a achitat produsul online, prin card bancar, suma aferenta produsului returnat va fi restituita in acelasi cont bancar din care Clientul a efectuat plata sau in orice caz, prin aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita de catre Client pentru tranzactia initiala.

 

Criterii privind returnarea produselor

Produsele achizitionate de pe www.casadizei.ro pot fi returnate in baza exercitarii dreptului de retragere in termen de 14 zile la data livrarii acestora cu conditia ca acestea sa nu fie deteriorate si sa aiba ambalajele de origine intacte si sa nu fie devidate, cu exceptia produselor exceptate de la dreptul de retragere conform dispozitiilor legale in vigoare.


Produsele exceptate de la dreptul de retragere, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare sunt urmatoarele:

- produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

- produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

- produsele alimentare din categoria macelarie si peste (congelat sau proaspat), legume–fructe,panificatie precum si produsele alimentare proaspete inclusiv lapte si produse lactate, branza, oua etc. si orice alte produse alimentare sau nealimentare care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

- bauturile alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii contractului de vanzare, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care profesionistul nu le poate controla;

produsele din tutun si alcoolurile tari, produsele de machiaj si igiena si orice alte produse care au fost desigilate;

- produsele sau serviciile al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care - - pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere produsele accizabile marcate cu timbre, banderole sau orice alt tip de marcaj specific aplicat conform prevederilor legale, ale caror marcaje au fost deteriorate (alcool, tigari).


Returnarea Comenzilor

Pentru a returna o comanda, Clientii au urmatoarele posibilitati:

- prin curier la adresa Str. Culturii nr. 10, Mun. Campina, Jud. Prahova. Pentru procesarea Comenzilor returnate prin curier, Clientii trebuie sa contacteze Serviciul de Relatii cu Clientii la adresa de E-mail contact@casadizei.ro pentru procesarea returului si comunicarea nr. de AWB necesar pentru returnarea Comenzii.


Costurile aferente returnarii Comenzilor sunt in sarcina Clientului.


18. Coduri de reducere
a)Acordarea codurilor de reducere. Dreptul de utilizare.
Codurile de reducere sunt acordate de catre SC Casa Dizei SRL avand sediul social in Mun. Campina, Str. Noua nr. 16, jud. Prahova inregistrata la ONRC sub nr. J29/1016/2018, CUI 39353040
Codurile de reducere pot fi utilizate numai cu acceptarea si respectarea prezentelor termene si conditii si sunt exprimate in bani.
Codurile de reducere sunt valabile si pot fi utilizate doar in perioada indicata in newsletter-ul sau email-ul transmis de catre Casa Dizei.
Codurile de reducere pot fi utilizate numai de catre clientii persoane fizice cu varsta de peste 18 ani.
Codurile de reducere nu pot fi utilizate de catre persoane juridice. Casa Dizei isi rezerva dreptul de a refuza aplicarea codului de reducere oricarui client cu privire la care exista indicii certe sau suspiciuni ca ar efectua cumparaturile in legatura cu activitatea comerciala a unei persoane juridice sau a unei persoane fizice autorizate.
b) Conditii de utilizare a codurilor de reducere.
Codurile de reducere pot fi utlizate la efectuarea de cumparaturi online, pe site-ul www.casadizei.ro, indiferent de modalitatea de livrare aleasa de client, in perioada de valabilitate a codurilor de reducere, mentionata la art. a) de mai sus. 
Un cod de reducere poate fi utilizat o singura data (la efectuarea unei singure comenzi), de catre un singur client persoana fizica care si-a creat un cont de utilizator si efectueaza cumparaturi online pe site-ul www.casadizei.ro.
Un cod de reducere poate fi utilizat doar in cazul in care valoarea totala a comenzii este mai mare decat valoarea codului de reducere cu cel putin 0,01 lei.
Codurile de reducere nu pot fi comercializate si nu pot fi convertite in bani.
Orice tentativa de frauda legata de codurile de reducere va fi adusa la cunostinta autoritatilor competente.
Un client persoana fizica, care detine un cont de client inregistrat pe www.casadizei.ro poate utiliza un singur cod de reducere o singura data.
Codurile de reducere pot fi utilizate numai pentru comenzile efectuate cu respectarea integrala a termenelor si conditiilor de utilizare a site-ului www.casadizei.ro si a prezentelor termene si conditii, in perioada de valabilitate a codurilor de reducere.
Codurile de reducere pot fi folosite doar in momentul plasarii comenzii. In cazul in care clientul nu insereaza codul de reducere in sectiunea aferenta, inainte de plasarea comenzii, codul de reducere nu mai poate fi folosit pentru a reduce valoarea comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.
Un cod de reducere nu poate fi utilizat pentru a obtine un discount la valoarea unei comenzi efectuate de catre client anterior receptionarii codului de reducere.
Codurile de reducere pot fi utilizate la achizitionarea produselor aflate in alte promotii, cu conditia ca valoarea finala a comenzii sa depaseasca valoarea codului de reducere cu cel putin 0,01 lei.
c) Anularea, refuzul sau returnarea comenzilor pentru care a fost utilizat un cod de reducere.
In cazul in care un cod de reducere a fost utilizat la efectuarea unei comenzi care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Clientul are dreptul de a solicita magazinului Casa Dizei reactivarea codului promotional telefonic, la numarul 0734444469 sau in scris prin transmiterea unui e-mail pe adresa contact@casadizei.ro care sa contina id-ul comenzii, starea acesteia, numele clientului si codul de reducere. Codul de reducere va fi reactivat de catre Casa Dizei in termen de 5 zile de la data receptionarii solicitarii clientului si va fi reactivat pentru o perioada de 30 de zile calendaristice.
In cazul in care o comanda la efectuarea careia a fost utilizat un cod de reducere a fost anulata, respinsa sau returnata integral de catre client, Casa Dizei va returna acestuia suma achitata efectiv, nu valoarea comenzii la care a fost aplicat codul de reducere.

19. Inscrierea de opinii
Inscrierea de review-uri se poate face de utilizatori in sectiunea „Opiniile vizitatorilor” din pagina fiecarui produs. Informatiile scrise se vor referi la caracteristicile si modul de folosire a produsului si serviciului. 
Opiniile se posteaza pe site in momentul imediat urmator inregistrarii acestora, daca sunt respectate recomandarile de mai jos:
- Pe site vor fi publicate evaluarile pertinente la adresa produselor.
- Va rugam sa fiti cat mai specific in redactarea recenziei, mentionand ce va place/ce nu va place la produsul respectiv.
- Puteti include in comentariul dvs. sugestii si indicatii pentru alti clienti, rezultate din experienta dvs. de utilizare cu produsul respectiv. Acest lucru ii va ajuta pe ceilalti clienti sa isi formeze o parere cu privire la produs.
- Nu includeti in campul „Comentariul dumneavoastra” datele personale. Acestea vor fi mentionate in campul „Nume”.
- Ne rezervam dreptul sa indepartam pareri care contin un limbaj defaimator, care induc in eroare clientul, rauvoitoare, false, incomplete sau critici la adresa altor clienti care au postat mesaje.
- Ne rezervam dreptul sa nu publicam pareri sau intrebari referitoare la stoc, disponibilitate produs, pret sau alte detalii. Pentru astfel de solicitari va rugam sa folositi formularul de contact.

20. Frauda
Casa Dizei  SRL va lua in orice moment toate masurile prevazute de Lege in vederea sesizarii organelor abilitate cu privire la posibile actiuni frauduloase. 

21. Limita de responsabilitate
Casa Dizei  SRL poate modifica oricand termenii si conditiile site-ului www.casadizei.ro, iar noile prevederi devenind publice si opozabile clientilor de la data incarcarii lor pe site. 
Casa Dizei SRL nu raspunde de eventuale daune – prejudicii izvorate din utilizarea necorespunzatoare a produselor, de folosirea acestora in alte scopuri decat cel pentru care acestea au fost fabricate, precum si de omisiunea clientilor de a citi si respecta instructiunile de folosire ce insotesc produsele.

22. Forta majora
Nici Casa Dizei SRL si nici clientul nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.

23. Legea aplicabila
"Termenii si conditiile” sunt guvernate de Legea romana. Eventualele dispute vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

24. Politica de utilizare cookie 
Politica de cookie este pusa la dispozitie si este publicata de SC Casa Dizei SRL  pe www.casadizei.ro in sectiunea Politica de utilizare cookie ca furnizor de servicii www.casadizei.ro.

25. Contact clienti
Pentru intrebari legate de produsele comercializate pe www.casadizei.ro, clientii pot folosi formularul de contact de pe site (sectiunea "Contacteaza-ne"), pot trimite un email la adresa contact@casadizei.ro sau pot apela telefonic serviciul clienti, la numarul de telefon: 0734 444 469


spacer
Website detinut de Casa Dizei S.R.L., CIF: 39353040, Reg.Com: J29/1016/2018

casadizei.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.